Hej alle, her er min historie omkring hvordan det var for mig at tage på efterskole i 9. klasse. Jeg har altid været overvægtig og har kæmpet med det siden jeg var barn. Jeg er blevet mobbet meget og havde ingen selvtillid tilbage – og har måske ikke  haft det i flere år.

Det der virkelig vendte bøtten for mig var at tage et år på efterskole. For det første er det en kæmpe fordel at man kommer langt vær fra dagligdagen og så nærmest bliver nulstillet og alt det mobning der var tidligere er nu væk og man kan fokusere på at opbygge nogle gode venskaber.

Denne nulstilling og det faktum at der var mange fysiske aktiviteter på sådan en efterskole gjorde at jeg lynhurtigt tabte 5 kilo på et par måneder, egentligt uden at ville det.

Efter denne oplevelse besluttede jeg at gøre noget aktivt ved det og jeg fandt en gratis kostplan på nettet og begyndte på min slankekur og mod mit mål som var at jeg ville komme ned og veje 65 kilo inden jeg tog hjem fra efterskolen.

Det svære var ikke at dyrke sport, men det var at få det rigtige at spise, det er jo ikke alle på sådan en efterskole som er på slankekur og de kan naturligvis ikke lave slankemad kun til mig, så jeg besluttede hurtigt herefter at jeg nok skulle fokusere på at dyrke motion i stedet og den vej igennem sikre at jeg forbrændte de kalorier jeg skulle og derigennem tabe mig.

Det lykkedes heldigvis og jeg ramte 67 kilo inden jeg tog fra efterskolen, hvilket i store træk må betegnes som “mission fuldført”.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *