Så skal vi have gæster igen og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal lave at spise. Samtidig med at det er svært at finde ud af hvad det er vi skal spise så er det svært for mig at lave noget vores gæster kan lide.

Uden at nævne navne vil jeg sige at det er nogle meget specielle gæster, de er meget “fine” og synes bestemt ikke om at komme i byen og så skulle have frikadeller og brun sovs. Det hele skal være så fint så fint, og helst fransk (de er så i frankrig hver sommer til det samme sted hvert år) – ellers dur det ikke. Jeg forstår det bare ikke – denne påtaget fransk-o-file tendens.

Men denne gang er der andre boller på suppen (hehe) vi er nemlig med i et tv show, hvor vi skal spise efter en bestemt kostplan i en hel måned og så bagefter sammenligned ting som vægt, velvære og energiniveau med hvordan det var før vi begyndte.

Så i aften står den bestemt ikke på fransk mad, måske mere i retningen af indisk mad – vi skal nemlig have karry krydret kylling og linser med en let suppe til forret. Ikke det helt store, men her hos os er hele familien jo på slankekur, så det må de leve med.

Jeg glæder mig til at se dem i ansigtet, når de ser at der hverken er snegle eller Coq au Vin til hovedret og der serveres gåsevin (vand) til hovedretten – mon vi nogensinde ser dem igen?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *