Nu vil jeg ikke beskrive mig selv som værende en stor helbreds-tosse. Jeg kan dog finde mange forskellige ting terapeutiske. Om det så er min store afhængighed af at poppe boblerne i det elskede bobleplast, eller bare at smide fødderne i en varm omgang fodbad. Jeg ved egentligt ikke om det direkte kan beskrives som terapeutisk – men så længe det virker for mig selv, er det vel fint? Vi kan kalde det en slags selv-terapi.

Jeg har dog for nyligt fundet et nyt middel til at stille min sult på selv-terapi. Hvilket måske er en overdrivelse – det er i hvert fald herre rart. Det jeg har ”fundet” er faktisk en ”ting” min kæreste har købt sig. Endda noget hvis primære funktion er at passe på blomster. Det lyder måske lidt underligt – hvilket det måske også ér. Men om ikke andet er det super anti-stressende at lege med.

Jeg snakker om de såkaldte ”vandperler”. De bruges (af hvad jeg har forstået) til at passe på blomster – ved at man fylder nogle små perler op med vand. Så suger blomsten ellers det vand den har brug for, og jeg har fået mig nogle små terapeutiske venner. Når de er fyldt op med vand, kan man så bruge dem til at vande blomsterne – eller, tage op i sine hænder og lege med. Man kan også bare smide dem op i en stor skål, og ellers nyde følelsen af disse vandperler omkring sin hånd – og, jeg er sikker på det vil føles fantastisk at bruge dem til et alternativt fodbad. Et vandperle-fodbad. Yes sir!

Det er lidt svært at beskrive hvordan disse vandperler føles. Det er små kugler, der ved første indtryk godt kan virke en smule slimede – hvilket dog bare er vand. Men, jeg vil tro jeg kan få flere timer til at gå med at røre ved dem. Jeg er egentligt også sikker på, at folk der lider af stress, vil få stor gavn af disse vandperler (om ikke andet vil man have noget high-tech tilbehør til sine blomster).

Det skal dog også nævnes at vandperler er pænt billige. Vi har i hvert fald købt dem hos aquaperlen.dk for næsten ingenting.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *