Her til sommer skal vi have gjort noget ved vores terrasse. For snart et år siden købe vi et nyt hus eller det vil sige et ældre hus, men det var nyt for os. Der var en masse ting som vi skulle sætte i stand, male og ændre på. Derfor blev der ikke brugt så meget tid på alle de udendørs ting, men det er tiden nu kommet til.

En af de ting er at vi skal have lavet en ny terrasse. Lige nu er det en træterrasse der ligger nede i jordniveau og det kan godt være, at vi ender med bare at slibe den og give den en god gang træbeskyttelse. Alternativt kan vil vælge at lægge fliser eller sten, men den sidste løsning er en hævet træterrasse og det er nok den vi hælder mest til lige nu.

Men det stopper dog ikke der. Underlaget er kun en lille del af den nye udeplads og derfor har jeg også været ude og kigge efter markise priser. Selvom det er rart at få sol på kroppen så kan det også hurtigt blive for varmt og så er det heller ikke specielt sundt hvis man er meget udenfor. Så derfor skal vi have noget skygge. En mulighed er naturligvis parasoller, men vi synes en markise vil være en pænere løsning.

De er dog ikke helt billige og derfor har jeg også været ude og se hvad man kan få. De billige i byggemarkederne er naturligvis tillokkende på grund af deres pris, men mange af de kommentarer jeg har kunnet finde, taler ikke så positivt om dem, så det vil vi holde os fra.

Derudover så skal det være en relativt stor model, da det ikke er en terrasse med en standardstørrelse. Vi vil også gerne have at den har en motor så vi bare kan trykke på en knap for at få den til at rulle sig ud og ind. Måske går vi endda hele vejen og køber en der også har en regnsensor. Så ruller den sig selv ind hvis det pludselig begynder at regne og vi ikke er hjemme.

Så lige nu arbejder jeg på at finde en leverandør som også kan sætte den op, men som ikke tager urimelige priser for markisen. Jeg har talt med nogle stykker, men skal lige have fat i nogle flere. Gennemsnitsprisen ligger lige nu omkring 35.000 kroner og det synes jeg alligevel er lidt meget for skygge 🙂

Disclaimer
One thought on “Hvad koster en markise?”
  1. Hej Bente, jeg er markiseleverandør, og vil meget gerne give dig en super skarp forårspris. Ring til mig på 2095 6605, så kan vi evt. finde ud af noget.

    Venlig hilsen

    Bjørn Bjergsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *