Isterød Efterskole

– udfold dine vinger og lær, lær og lær…

Spar tid og besvær og lej et selskabslokale

on 26/07/2016

Et selskabslokale er et lokale, du lejer for en enkelt aften til et arrangement. Det kan være en fødselsdag, en konfirmation eller en barnedåb. Når du lejer et lokale at holde festen i, behøver du ikke selv at lægge hus til. Det kan være, at dit hus er for småt til et større selskab, eller måske vil du bare helst slippe for besværet med at rydde op og gøre det klar til gæster.

Gør det nemt for dig selv

Når du lejer et selskabslokale, slipper du for at skulle bruge oceaner af tid på at få gjort rent derhjemme, ryddet og gjort klar til gæster. Til nogle selskabslokaler følger der desuden tallerkener, bestik og glas med. Dermed behøver du heller ikke selv at skulle skaffe tallerkener til eksempelvis halvfjerds mennesker.

Find et selskabslokale

Hvis du søger på nettet, er der mange muligheder for at finde et selskabslokale i nærheden af dig. Mange restauranter og kroer lejer også lokaler ud, så det kan være, at du kan holde din fest på din yndlingsrestaurant. Når du lejer dit festlokale, kan du læse om, hvad der følger med til lokalet af borde, stole og køkkengrej samt hvilke krav, ”udlejeren” har til dig.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *