En kort historie om min helt utroligt gode beslutning, der endte ud i en bestilling af to stk. emoji puder.

Vi kender det nok alle sammen. Man sidder i sofaen og hygger med en god kop te og så bliver ens hverdag afbrudt af en ringklokke. På den anden side af hoveddøren står postmanden med en stor pakke. Man bliver måske en smule overrasket. Har jeg bestilt noget? Og, ja. Det er så her du kommer i tanke om, hvad du helt præcist fik tiden til at gå med for 2 nætter siden – den aften du ikke kunne falde i søvn, og i stedet sad ved din MacBook til langt ud på natten. Du kommer i tanke om, at du blev helt forelsket i et produkt. Et anderledes produkt. Et blødt produkt. Et utroligt sjovt produkt.

Du kvitterer for pakken og går ud i køkkenet og finder en kniv, så du kan få åbnet herligheden. Du fører kniven hen over det gennemsigtige tape – og så sker det. Det første du ser, er en blændende gul farve. Gul som solen. Du tager produktet ud af kassen og begynder at smile. Hvorfor? Jo – fordi du har købt en emoji pude. Vi kender alle sammen emojis – de små ikoner vi bruger dagligt når vi sender beskeder frem og tilbage på vores smartphones. Ikonerne der har tusindvis af ansigtsudtryk. Ikonerne der griner, græder, smiler, surmuler og er helt igennem cool. Og, dét du har bestilt er et af disse ikoner i kæmpeformat. Som pude. En emoji pude. Ikke nok med det – så har du faktisk bestilt to.

Da du sad ved computeren så det jo ud til at være en god idé. Og for pokker hvor havde du ret. Du sætter de to puder i sofaen. Du smiler igen. Du tager garanteret også et selfie med de to nye puder i baggrunden, så du har ekstra materiale til din Instagram-konto. Du står stille og studere de to puder. Ikke nok med at de er ekstraordinært gule – så er de også fantastisk bløde. Motiverne? Ja, det er selvfølgelig dine yndlings emoji’s – dén med hjerteøjnene og den der græder af grin. What’s not to love? Intet!

Der går et par dage. Du sætter måske spørgsmålstegn ved dine egne shopping-evner. Du glemmer det hurtigt igen, hver gang du ser på puderne.

Og, hvad er så helt præcist pointen med dette? Jo. Det kan godt være, at emoji puder ikke umiddelbart var noget du tænkte du ville købe. Men, emoji puder er simpelthen noget nær det fedeste du ejer. ”Hvor har du fået dem fra?!” spørger stort set alle gæster. EmojiShop.dk er svaret. ”Er.. er det emoji puder?” svarer de tilbage. Du nikker med høj selvtillid.

Hold nu op hvor er du glad for dine emoji puder.

Og hvor kan du så få fat på dem henne?
Køb bløde, lækre og håndsyede emoji puder ved at klikke her.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *