Der er spændende i Grækenland

Vi har haft mange og lange diskussioner her i foråret og den første halvdel af sommeren. Det har faktisk været et emne, som næsten har fået os på skilsmissens rand. Heldigvis fandt jeg de rigtige argumenter. Vi blev ikke skilt. Og vi fandt en af de billigste rejser til Grækenland, jeg nogensinde har købt.

Forsinkelsen

Det var jo det, diskussionerne, og skænderierne handlede om. Set her i bakspejlet, så er det lidt latterligt. Vi kom jo afsted. Vi nød ferien dernede. Også selvom vi måtte finde os i 1,5 times flyforsinkelse på vej hjem. Vores diskussioner handlede sådan set ikke, om vi skulle til Grækenland eller ej. Det er vi ret enige om, at vi skal. Nej, de handlede om, om vi skulle købe en færdigpakket rejse dertil, eller om vi skulle købe flybilletter til Grækenland. Og rejse rundt helt selvstændigt. Jeg havde lyst til, at vi gjorde det sidste. Jeg mener, at vi kender landet godt nok til at kunne rejse dernede lidt uden for alfarvej. Min kæreste havde dog det stærkeste argument: Kender du sproget godt nok til at kunne spørge om vej ude på den lille ø, vi skal til?

Grækenland og lykken

Kan ikke græsk men…

Jeg må jo indrømme, at det gør jeg ikke. Men hvorfor være så bange for eventyret. Er der ikke noget, der hedder serendipity? Er der ikke noget med, at man altid finder de bedste ting – helt uventet og uforberedt? Sådan er det jo også i Grækenland. Og kan man bare nogle få floskler på græske, så kan man altså få så mange uventede overraskelser.

Du er sikkert ved at revne af nysgerrighed efter at få at vide, hvor vores skænderier endte. Jamen, de endte i et kompromis: 1 uge på et godt og velkendt hotel, med strand, tennisbaner og masser af smukke haver og 1 uge, hvor vi bare tog båden hen til de næste øer og besøgte dem.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *