Isterød Efterskole

– udfold dine vinger og lær, lær og lær…

Fodboldgolf er blevet populært

on 31/03/2019

Hvis du har kørt på de danske landeveje det seneste stykke tid, så har du med garanti set skilte, der har reklameret med den såkaldte fodboldgolf. Du har måske endda selv prøvet den spøjse men utroligt sjove og gribende blanding af fodbold og golf. Fodboldgolf er nemlig blevet utroligt populært de seneste år, uden tvivl grundet sportens evne til at betage både unge og gamle.

Sporten er da også meget brugervenlig. Den beholder det basale koncept fra minigolf og får alle til at gennemføre banen med en fodbold. I praksis bliver det til en række af mærkelige, kreative og udfordrende forhindringer, som bolden skal igennem med færrest mulige spark. Vedkommende, der ved banens ende har gennemført med færrest spark, har vundet.

Spil fodboldgolf med både venner og familie

Fodboldgolf er selvfølgelig oplagt til enhver fan af fodbold. Det er unægteligt at øvelse med bolden i sidste ende kommer til at betyde, at man er bedre til fodboldgolf. Derfor er det den ideelle til at aktivitet med gutterne fra fodbold eller måske som en special aften med fodboldklubben. Det kunne endda være, at der var nogen, der kom til at lære noget. Fodboldgolf kræver nemlig ikke nogen særlig kamptaktik eller at man skal kunne sparke hårdt til bolden tværtimod, kræver fodboldgolf snilde med bolden, hvilket sagtens kan være en god øvelse.

Dermed ikke sagt, at fodboldgolf ikke også kan være appellerende for folk, der ikke ha rørt en fodbold i flere år. Det er selvfølgelig sjovest, hvis modstandere har cirka samme niveau, men selv hvis der, allerede fra starten, er en klar vinder, er fodboldsport ikke så konkurrencepræget, at alle ikke kan grine og have det sjovt sammen.

Fodboldgolf kan udfordre både unge og gamle, erfarne og uerfarne og er derfor en dejlig aktivitet til en eftermiddag med familien eller en aften med de bedste venner.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *