Jeg ved godt, at kulden er ved at være noget der hører fortiden til og at vi alle sammen er begyndt at tænke i sommertøj. Butikkerne er ved at gøre klar til badebukser og solcreme, men hvis du er hurtig, så kan du gøre dig nogle rigtig gode tilbud.

En af de ting jeg selv har været ude og kigge efter er vintertøj. Det lyder måske dumt at kigge efter vintertøj på denne årstid, men når jeg fortæller dig, at jeg eksempelvis fandt en Mini Rodini flyverdragt med 70 procent rabat, så giver det måske lidt mere mening hvor det er, at jeg er på vej hen?

Sagen er, at butikkerne kun har en begrænset mængde plads at udstille deres varer på. Det bliver derfor løbende nødt til at skifte ud i sortimentet og selvom de måske nok har et fjernlager et eller andet sted, så bryder de sig ikke om at skulle flytte varer tilbage på lageret og samtidig ved de også godt, at gamle varer aldrig bliver særlig lette at sælge og derfor kan de lige så godt se at få dem solgt ud med det samme.

Penge i lommen nu er trods alt bedre en penge der måske kommer i fremtiden.

Gælder alle vintervarer

Men det er ikke kun flyverdragter der bliver sat kraftigt på tilbud for at der kan blive solgt ud af dem. For nylig talte jeg med en kollega der havde været ude for at købe skistøvler til hele familien og besparelsen havde også været rigtig interessant.

Udfordringen er naturligvis, at du kun kan vælge imellem de varer som butikkerne har tilbage og det vil sige, at der ikke er tale om et fuldt sortiment. I princippet kan man sige, at du får de varer som ingen andre har villet have. Det lyder værre end det er for i bund og grund kan det handle om, at butikken enten har fået købt for meget ind eller at vejret eksempelvis ikke har været så koldt som forventet.

Dette forår vil derfor være en rigtig god sæson da vejret ikke har været særlig koldt og derfor vil der være mange forældre som ikke har købt en ny flyverdragt men i stedet beholdt den gamle de havde. Til næste år bliver de dog nødt til at skifte, så der vil du kunne regne med, at det kan blive svært at få lige den model du gerne vil have og også selvom du betaler fuldt pris for den.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *