Som med alt andet er revisorer nogen der er meget værdifulde for en virksomhed. Nogle revisorer kan faktisk være nå nyttige at de faktisk er dem, som sørger for at virksomheden kører som den skal og tjener penge.

Som virksomhed skal du holde fokus på at tjene penge. Det er fint at ville lave produkter som gør en forskel, men hvad nytter det at ville gøre en forskel med verdens bedste produkt hvis du går konkurs i forsøget. Det handler om at tjene penge.

For nyligt hjalp jeg en ven med at finde en revisor i Aalborg. Det er min kammerarts anden virksomhed som han er ved at starte op. Hans erfaring med sin eksisterende revisor var at der måske ikke var en sammenhæng mellem pris og ydelse. Så til denne nye virksomhed kiggede han efter en ny revisor, bare for at prøve noget andet.

Det var en god beslutning, han er super glad for den nye revisor og det har vist sig at den gamle revisor sov lidt i timen. Pludselig var der mange flere fradrag og revisoren gik meget mere aktivt ind i driften af virksomheden, med nogle gode pointer til at søge finansiering og tjene penge. Nu går min kammerart lidt og overvejer at skifte den gamle revisor ud med den nye. Den nye revisor virker mere professionel hvor den gamle virker som en kæmpe på lerfødder.

Det kan godt betale sig engang imellem at få rusket lidt op i de gamle vaner og prøve nye veje, hvis ikke for andet end at holde de eksisterende leverandører skarpe og sørge for at de forstår at hvis ikke der leveres er deres service ikke længere behøvet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *