Et sted man altid har været sikker på at kunne låne penge, var naturligvis i sin bank. Jeg har både optaget forbrugslån, billån og huslån i banken og kreditinstitutter, men for 6 måneder siden var det slut……… Bente og jeg havde besluttet os for,  at vi ville have en nyere brugt bil. Den gamle var godt slidt og Bente var gravid med barn nummer 2, så vi gik til vores bankmand Asger. Vi har altid haft et godt forhold til Asger, så vi regnede ikke med, at det ville blive et problem. Vi blev dog noget overraskede, da han sagde, at han ikke længere måtte låne os penge, da banken havde vurderet, at det ville være for risikabelt.

Bente og jeg kiggede overrasket på hinanden, for vi har altid betalt afdragene til tiden, og de havde altid haft problemer med os. Så stod vi der med en gammel bil, som mekanikeren mente ikke ville klare næste syn samt en lille baby på vej. Heldigvis mødte jeg en gammel arbejdskollega, som sagde, optag kredit online, det har Lis og jeg gjort i årevis.

At låne penge online var helt nyt for os, så vi gik på nettet og fandt den ene side efter den anden. Det hele virkede dog meget uoverskueligt, indtil vi fandt en side som var nem og ligetil. Siden hedder Trygt.dk, og de har samlet de bedste og billigste lån udbydere på det danske marked som Ikano Bank, L´easy, DER, GE Money Bank, Ekspres Bank samt Pengeautomaten og det er super nemt at ansøge.

Overvejer I at låne penge online, altså som et kviklån eller hurtig lån, så kan vi varmt anbefale Finanshuset Kviklån-info.dk, hvor det tager 2 minutter at ansøge. Hvad har vi så brugt pengene på? Ja, vi fik heldigvis en ny bil, som var meget vigtigt for os af sikkerhedsmæssige årsager og så har jeg forkælet konen med lidt lækkert nyt dametøj.

Hun har bl.a. fået nye kjoler altså lækre flotte festkjoler, nederdele, jeans, skjorter os så selvfølgelig en masse frækt lingeri, så hun er lykkelig 😉 Jeg er dog heller ikke blevet overset, min garderobe er igen fyldt med moderne herretøj. Jeg har købt mig alt fra flotte jakkesæt, jeans, skjorter, bælter, strømper samt 2 nye frakker, så nu kan Bente igen være bekendt at have mig med i byen.

Til børnene har Bente købt alskins smart børnetøj og babytøj. Marie har fået sig et par flotte børnekjoler, sweatshirts, jakker, cardigans og nogle nye leggings. Lille Fie har fået en masse nye bodystockings, heldragter, natdragter osv. fra bl.a. Name it, Småfolk, Hummel, Me Too, Katvig, Melton og Fransa Kids. Vi fandt alt dette tøj på udsalg gennem websiden toej.dk.

Udover bil og tøj har vi også købt en masse babyudstyr hos Babytorvet.dk. Her har vi købt bl.a. købt ny barnevogn, regnslag til barnevogn, babyalarm, brystpumpe, sutteflasker, Hokus Pokus stol samt en masse andet lækkert babyudstyr. Dette var vores lille historie om, hvordan det lykkedes os at låne penge og kunne købe de ting, som vi havde brug for.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *