De fleste kender til de mange mails med reklamer for dit og dat, som dagligt løber ind i indbakken. Meget af det er regulært spam, men i sjældne tilfælde kan sådan en mail jo godt kaste en god ide af sig. Det var i hvert fald tilfældet, da sådan en mail fra en rejsearrangør for nogle uger siden landede i min mailboks.

Den reklamerede for flere forskellige rejser, men en af dem tiltrak sig min opmærksomhed, for den handlede om en Hawaii rejser til pænt under 10.000 kroner pr. person for både fly og hotelovernatning i ni nætter. Jeg blev nysgerrig, fordi jeg altid har gået ud fra, at det ville være langt dyrere, hvis man skal rejse til et så eksotisk sted som Hawaii.

Det begyndte at spøge i mit baghoved med muligheden for at kunne overraske min kone med en ferie til den smukke østat ude midt i Stillehavet. Den pågældende mail indeholdt selvfølgelig et link til rejsearrangørens website, så jeg kiggede nærmere på tilbuddet, som indebar flyvning til Honolulu via Los Angeles, et hotel i mellemkategorien samt en enkelt udflugt til en af de andre øer i gruppen.

Man skal så selv sørge for forplejning, men jeg konkluderede, at vi godt kan få råd til sådan en drømmeferie. Jeg nævnte det for min kone, som blev ellevild ved tanken, hvorefter jeg skyndte mig at booke rejsen.

Det hele er på plads nu, og vi er begge meget spændte på den ferie. Det er om bare to uger, at vi rejser til Hawaii.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *