Det er altid på denne tid af året mange går og tænker at tabe sig, dilemmaet er om man skal begynde sin slankekur inden januar, eller om det kan betale sig, når julen er fuld med god mad og mange søde sager.

De fleste vælger at gemme slankekuren til det nye år, således man kan starte på en frisk uden at skulle i nærkamp med konfekt og julegåsen. Der er mange grunde til at hygge sig ekstra meget i julen, man skal lade op rent mentalt til man skal på slankekur i det nye år.

Det svære ved at tabe sig er ikke at man skal spise en bestemt slags mad, men lige så meget at man skal være helt klar, mentalt. Det betyder ikke noget hvis ikke man er klar til det. Så vil det resultere i en fiasko med slankekuren.

Hvis du virkelig vil tab dig i det nye år skal du sørge for at du mentalt er klar til at gøre det der skal til for at komme i gang med slankekuren. De fleste siger at man vil tabe sig et bestemt antal kilo. Min erfaring siger mig at det ikke altid virker, fordi det er uoverskueligt at sætte et antal kilo på, da du ikke ved hvornår du er færdig. Det er bedre at sige at man vil være på slankekur i 30 dage og så se hvor meget man har tabt sig efter de dage. Alle kan tage 30 dage.

Det er næsten ligegyldigt hvilken slankekur du vælger, nogle spiser masser af naturlig mad, som fisk og grøntsager, andre er til pulver og proteinbarer. Personligt synes jeg vi skal tilbage til det oprindelige  – og jeg er stor fan af paleo kuren.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *