– udfold dine vinger og lær, lær og lær…

Starte en forretning op i sin fritid

I disse dage er der mange der opdager, at der ikke er noget der hedder ”job sikkerhed” længere. Både store og små virksomheder har været nødt til at fyre folk for at få regnskaberne til at balancere bedre og en vigtig del af denne procedure er at reducere lønomkostningerne. Det betyder derfor også, at rigtig mange mennesker står uden job og derfor har en økonomisk udfordring.

Mange overvejer deres alternativer og et af dem kan være at starte som selvstændig. Nogen vil være konsulenter, nogen vil være håndværkere og nogen vil arbejde med internettet. Personligt har jeg gjort det sidste i rigtig mange år og online markedsføring er for mig langt mere end hobby og en passion end det er et job eller en forretning.

Hvis du vil i gang selv

En af de ting jeg vil anbefale dig, hvis du gerne vil i gang med at lære hvordan du kan komme i gang med at bygge en online forretning er, at lytte til dette gratis online marketing podcast og at downloade den gratis ebog der også tilbydes på hjemmesiden.

Det er ikke sikkert at du har lyst til at bygge en passiv indkomst i stil med den der bliver beskrevet i ebogen, men det ændrer ikke på, at mange af de punkter som bliver slavisk gennemgået vil gælde uanset hvilken type forretning du har tænkt dig at bygge op.

Ting som den indledende analyse og vurderingen af markedet er vigtigt uanset hvad du vil gå i gang med. Er der ingen mennesker der søger efter det du gerne vil sælge, så kan du prøve nok så meget uden at få succes.

I podcastet nævnt ovenfor vil der i hver episode (der kommer et ca. hver uge), blive talt om et nyt emne som har relevans hvis du arbejder med online mediet. Det er alt fra søgemaskine optimering til hvilke tools der vil være gode at gøre brug af til de mange forskellige aspekter der er i at drive sådan en forretning.

Mange tror at fordi en forretning skal drives online, så er det ikke lige så svært om at drive en helt almindelig forretning, men der tager de grueligt fejl. Det kræver præcis de samme evner, den samme udholdenhed og det samme gå-på mod. Det er bare billigere fordi du ikke på samme måde har brug for fysiske lokaler.

Så er du blevet fyret eller frygter du at det går i den retning, så er det måske nu at tiden er inde til at komme i gang med at lære noget nyt der kan skaffe dig en indtægt på sigt?

Disclaimer

Nu hvor foråret er på vej

Der er penge at spare

You will also like

Talk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

// Social icons // Facebook // VKontakte // Odnoklassniki // Twitter // Instagram // YouTube // Telegram // Search form icon (zoom icon) // Footer WordPress icon // Arrow icon // Edit icon // Rate icon