Hvor dum kan man lige være? Skulle med bus fra Jylland til København (næsten dumt ikke bare at tage toget!) for at besøge en veninde. Jeg tænkte at jeg nok skulle klare busturen, for jeg havde jo min fantastiske bærbare med mig, som jeg kunne spille på, for at få tiden til at gå.

Det var så kun indtil jeg fik sat mig lidt for godt og komfortabelt med min bærbare på benene, og bussen pludselig bremsede hårdt op og min bærbar faldt ned på gulvet. Derefter var den ikke til meget brug. Skærmen var flækket, eller den var faktisk ikke flækket, men beskadiget så meget, at den viste alle mulige mærkelige farver i et utroligt flot mønster, men den kunne næppe bruges til noget af det jeg ville bruge den til, andet end at pynte med de flotte farver.

Jeg var grædefærdig. Som ung studerende havde jeg slet ikke råd til at købe en helt ny bærbar, men så snart jeg kom over til min veninde ringede vi til hendes bror som har forstand på sådan noget med computere, og spurgte om hvad jeg skulle gøre. Han sagde til, at vi skulle ringe til www.Datamarked.dk og spørge om de havde en skærm der passede til min bærbare (Acer Aspire), hvilket de havde! Og de havde endda nogen hjemme på lager, så jeg kunne få den sendt til min venindes adresse, og få den ordnet allerede dagen efter.

Jeg sagde så at jeg nok ikke selv kunne finde ud af at skifte den, så det måske var bedre at jeg sendte den til dem og de så kunne reparere den for mig. Men så sagde den flinke(!) mand, at de havde en gør-det-selv video på deres hjemmeside, med hvordan man udskifter en smadret skærm, så hvis jeg kendte nogen der måske ville kunne ordne det, hvis jeg stadig mente at jeg ikke selv kunne, så ville det måske være smartere for at spare pengene og tiden, så vi spurgte min venindes bror om han ville kunne ordne det, og det var han sikker på han godt kunne. Godt nok kostede skærmen omkring 1100,- hvilket var lidt meget og måtte tages fra ”feriebudgettet”, men det var trods alt billigere end at købe en helt ny bærbar!

Så det endte faktisk med, at jeg i toget hjem 5 dage senere (ja, jeg havde lært af min fejl), kunne spille på min bærbare igen. Der var ingen problemer og alt var som det skulle være! Tak for hjælpen ”brormand” og ikke mindst Datamarked!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *