Indrømmet, det var nok mere en fejl fra musikforretningens side end fra min mands side, men jeg kunne nu ikke lade være med at grine af ham, da han i går kom hjem med et sæt nye guitarstrenge, som viste sig at være de helt forkerte til hans elektriske guitar.

Han havde været inde i byens musikforretning for at købe strengene, og der havde han fået øje på et helt usædvanligt godt tilbud på guitarstrenge, men han havde bare overset, at de pågældende strenge var beregnet til en børne guitar som dem her: http://www.danguitar.dk/category/klassisk-spansk-guitar-7/ . Det opdagede han selvfølgelig, da han ville til at sætte de nye strenge på sin guitar, for de var selvfølgelig alt for korte.

Han bandede stygt over sin egen dumhed, men jeg synes nu nok, at ekspedienten i butikken kunne have gjort ham opmærksom på det, men det var altså ikke sket, og min mand havde formentlig bare overset et eller andet skilt, der fortalte, hvad guitarstrengene var beregnet til.

Under alle omstændigheder måtte han jo en tur ind til forretningen igen, hvis han ville have nye strenge til sin egen guitar, men det måtte vente til i dag, da butikken var lukket, da han opdagede fejlen.

For at føje spot til skade havde han så glemt, hvor han havde lagt posen med de forkerte guitarstrenge. Det var faktisk mig, der fandt den for ham, for han havde lagt posen ovenpå den ene af de to store højtalere ( dem du måske husker han købte her: http://www.danguitar.dk/category/hoejtalere-173/ ), der hører til hans forstærkeranlæg. Og jeg fik en dejlig krammer for min indsats.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *