1. Vælg jeres yndlingsted – det kan være et springvand, hotel, monument eller park – der har personlig betydning for jer begge. Sørg for at have nogen parat til at tage billeder af hele ceremonien eller endnu bedre video.

2. Hav et kor, et band eller en performer til at være der, når du frier til din udkårne. Hav dem inkorporere hendes navn i deres optræden, hvis det er muligt.

3. En anden ide kan være at arrangere noget med en karrikaturtegner på gaden, og få ham eller hende til at tegne jer med ordene – Vil du gifte dig med mig?

4. Arranger med dykkere på et akvarium til, når de har et show, at I stiller jer et bestemt sted. Du giver dem et vandtæt skilt, der siger: “Vil du gifte dig med mig?”, som de holder op mod glasset, hvor I står.

5. Send din intetanende snart forlovede på skattejagt, der ender med et frieri. Dette kan gøres med små noter gemt på jeres favoritsteder i byen.

6. Gå ud en aften til et sted med musik eller en DJ og arranger, at du får mikrofonen. Dediker en dans og inviter hende på dansegulvet.

7. Tegn en helsides annonce i en avis, og vælg derefter det perfekte sted at have en afslappende formiddag til at læse op på aktuelle begivenheder. En anden twist på denne idé er at sætte noget op med en radiostation, og derefter sørge for din snart-forlovede er til stede og klar til at lytte, når dit frieri er i luften.

8. Så er der lige det med smykker og forlovelsesringe. Hav ringen, du frier med, i en skøn flot æske. Det gør det endnu mere spændende, når den åbnes. Tjek ud online også, hvilken slags ringe og forlovelsesringe, du kan finde online. Det kan også være en god måde at spore sig ind på, hvilken stil du er efter, selvom du ender med at købe ringene i en butik. Husk også at besøge Marjoe hvor du finder smykker til mænd sammen med forlovelsesringe, så du også her får et indtryk at mulighederne.

Disclaimer
One thought on “Fri romantisk med smykker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *