Som arbejdsgiver bliver man dybt berørt og bekymret, hvis en medarbejder kommer til skade under udførelse af arbejdet. Mit firma er ikke en farlig arbejdsplads, og jeg mindes ikke, at der har været alvorlige arbejdsskader i den tid, jeg har været chef.

Desværre har jeg nu fået et uheld tæt ind på livet i den forstand, at en af konsulenterne, som var på vej til et salgsmøde hos en af vores kunder, blev påkørt bag fra af en lastbil. Chaufføren i lastbilen havde overset rødt lys i et lyskryds og nåede ikke at bremse op i tide.

Anna, som konsulenten hedder, fik smadret bagenden af bilen, men kom heldigvis ikke alvorligt til skade – troede hun. Natten efter uheldet vågnede hun med stærke nakkesmerter og ondt i hovedet og konsulterede sin læge dagen efter. Lægen mente, at der var tale om et piskesmæld og henviste straks Anna til skadestuen, hvor hun blev grundigt undersøgt og fik bekræftet, at hun havde pådraget sig et piskesmæld i forbindelse med ulykken.

Tilbage hos egen læge blev Anna anbefalet at sygemelde sig i foreløbig fire uger, hun skulle tage den med ro og sørge for hvile og afslapning. Anna besøgte mig i firmaet og var ked af situationen, men fortalte at hendes læge var uddannet akupunktør og hun var blevet tilbudt akupunktur som smertebehandling, hvilket hun havde accepteret og syntes allerede, at nakkesmerterne var aftaget i styrke. Hun håber at komme tilbage til jobbet om tre uger, det håber jeg selvfølgelig også, men helbredet er vigtigst.

I mellemtiden må vi andre løse opgaverne med de mange, der skal have tilbud på hulmursisolering.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *