Nu dater man online før man mødes

Hvis der er noget, som i dén grad har gennemgået en forandring som resultat af internettets kommen, er det dating i Danmark. Her er der nemlig sket ekstremt meget inden for de seneste 30 år, og det er i høj grad på grund af internettet og den moderne teknologi.

For med disse er det nemlig blevet muligt at møde folk og date på måder, som aldrig har været set før. Hvor geografi, afstand og muligheden for fysiske møder før var altafgørende, er disse nu pludselig blevet langt mere perifere. Nu er det adgang til internet og sociale medier, som tæller.

Dating dengang

Lad os starte med at kigge på, hvordan dating var før i tiden. Her var vilkårene nemlig nogle helt andre, og det havde stor effekt på den måde, som folk fandt frem til hinanden på.

Her kunne man kun møde folk, når man stødte fysisk på dem til det ene eller det andet arrangement. Herefter foregik al kommunikation gennem opringninger og breve, og det var derfor mere krævende at lære hinanden at kende. Til gengæld investerede man ofte også mere i hinanden.

Dating nu til dags

Dating nu ser ganske anderledes ud. Faktisk er det hele på mange måder blevet vendt på hovedet, særligt fordi at det faktisk er blevet nemmere at møde folk online end i det virkelig liv. Det gør vi via forskellige dating apps, dating hjemmesider og de sociale medier.

Det er også blevet langt nemmere at kommunikere. Vi kan lynhurtigt skrive en sms, en digital besked eller sende billeder til hinanden. Det betyder at kontakten er langt mere regelmæssig, men typisk også en smule mere overfladisk. Til gengæld lærer man hurtigere den anden person at kende.

Kom med på moden

Hvad end man kan lide denne nye tendens inden for dating eller ej, så er det et faktum, at dating på nettet er fremtiden. Det er den vej dating-markedet går, og derfor er man som søgende single også nødt til at tilpasse sig dette for at have en chance.

Derfor er man nødt til at gå med på tendensen med online dating. Det betyder, at man skal oprette en eller måske flere online baserede profiler og udforske denne verden. Selvom det i starten måske kan virke skræmmende, så finder man hurtigt ud af, at der faktisk er en række ret så store fordele.

Pas på dig selv i den online dating-verden

Der er altså mange gode grunde til at prøve internetdating af. Der er stor sandsynlighed for, at det går godt, og at man måske endda kommer til at møde nogen. Men det er samtidig vigtigt at passe på sig selv og tænk sig om. Når man ikke møder menneske fysisk, kan man nemlig blive negativt overrasket.

Derfor er det vigtigt at kunne sige fra, også i forhold til egne grænser, intentioner og ønsker. På den måde får man de bedste dates og også de bedste oplevelser, og man sørger for at huske på ens egen sikkerhed.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *