Jeg vil bare lige dele en oplevelse med jer, som jeg har haft med en leverandør af IT-ydelser – nærmere bestemt programmering af min hjemmeside til det såkaldte hastighedsoptimering. Det er IT-konsulenten Kim Tetzlaff jeg her vil anmelde, for det var ham jeg brugte til opgaven med min hjemmeside. Du kan se hans hjemmeside her: http://kim-tetzlaff.dk/

Mit SEO firma sagde jeg skulle

Jeg har et samarbejde med et SEO firma ved navn Concept Interest, og det samarbejde har kørt i flere år. Det sidste års tid har de flere gange sagt til mig, at jeg skulle gøre noget ved min hjemmeside, der i deres øjne var for langsom.

Jeg fik tilsendt nogle links til artikler om hastighed på hjemmesider, og de sendte mig også nogle tests, der godt nok ikke så for opløftende ud. Min hjemmeside var langsommere end de fleste andre, og de blev ved med at sige, at det ville påvirke mine positioner i Google. Til sidst slog deres SEO ekspert i bordet og sagde, at nu SKULLE vi altså i gang.

Kim Tetzlaff blev anbefalet

De anbefalede mig at jeg skulle få Kim Tetzlaff til at udføre opgaven for mig, da han skulle være den skarpest i Danmark til den slags. Jeg kontaktede ham og fik en snak med ham, som jeg forstod meget lidt af, men jeg var ikke i tvivl om, at han vidste, hvad han har med at gøre, så jeg fik et tilbud, der var helt fint, og det accepterede jeg.

Der gik et par uger, før han kunne gå i gang. Han var simpelthen booket op, og det kan man jo kun respektere. Jeg bliver altid lidt betænkelig, hvis et firma kan starte med det samme, for så har de vel ikke nok at lave af en grund…

Kim brugte en uges tid til og fra, og så ringede han en dag og sagde, at han var færdig. Jeg testede med det samme via et af de værktøjer, jeg var blevet anbefalet at bruge af Concept Interest, og jeg troede ikke mine egne øjne: Min hjemmeside loadede på 900 millisekunder i stedet for de godt 3 sekunder, det plejede at tage.

Hold da op! Nu har jeg betalt fakturaen fra Kim Tetzlaff, og jeg kan allerede se at nogle af mine positioner i Google er gået op. De varmeste anbefalinger til Kim og hans firma KTJ-Media fra mig!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *