Der er meget snak om hjemmesider og om webhoteller, men hvad er det egentligt for en størrelse og hvorfor overhovedet bekymre sig om at have en hjemmeside eller et webhotel?

Næsten alle virksomheder har i dag en hjemmeside, hvor man kan finde deres adresse, deres priser og læse lidt om hvad de er for nogen og hvad de står for. Alle aviserne har et webhotel der gør at du kan læse deres online version af avisen online, enten på din PC eller din iPad. Flere og flere private har også et webhotel og der kommer flere til hver eneste dag.

Billige webhoteller

Webhoteller er billige og nemme at installere og opsætte. Det sværeste er næsten at gennemskue junglen af webhoteludbydere og så finde ud af hvilket webhotel man vil have. Der er forskellige teknologier man kan købe, hvor det måske mest populære er PHP Webhoteller.

Det er Webhoteller som bruger den danskudviklede teknologi PHP og som specielt er velegnet til at køre WordPress på. Med wordpress kan man hurtigt – i løbet af nogle minutter – få sin egen hjemmeside op at køre, med professionelt indhold. Det hele er gratis og koster dig ikke en øre.

Der er mange danske udbydere af webhoteller, nogle er egnede til private og nogle er mere rettet mod professionelle og virksomheder. Man skal holde øjnene åbne således man ikke bliver snydt – der er mange om buddet og det kan være svært at finde hoved eller hale i hvad det er man har brug for.

Kilde: Pengeguru.dk webhosting

Disclaimer

By anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *