Jeg vil bare væk. Langt væk. Væk fra sne, slud, blæst, kulde og jul. Jeg hader jul. Jeg har ikke noget imod, at andre mennesker fejrer jul, men lad mig være fri for det. Jeg kan ikke holde det der juleræs ud. Og de har jo allerede spillet julemusik i en måned nu. Sådan har det været i de sidste par år. Jeg plejer at tage på en rejse i 14 dage lige omkring jul og nytår. Væk fra det hele.

Billige flybilletter tak

Det har jeg faktisk også tænkt mig at gøre i år. Men i år vil jeg bare gerne rigtigt langt væk. Gerne et sted, hvor der er lunt. Så jeg skal vist forsøge at finde flybilletter, der fører mig til den sydlige halvkugle. Men hvor? Jeg har været i Rio de Janeiro. Der var dejligt. Det var i februar måned. Så mon ikke der er varmt i Brasilien også i december og januar? Jeg har også været i Buenos Aires. Det ligger temmelig længere mod syd, så jeg er bange for, at klimaet der vil være lidt køligere. Nej, jeg skal tættere på ækvator. Det kan der ikke være tvivl om. Hvor? Sao Paulo? Det kunne være en mulighed. Selvom det vist bare er en storby.

Kuala Lumpur er svaret!

Jeg har haft min globus fremme. Du ved sådan en, man kunne købe for 30 – 40 år siden, og som man kan sætte en pære i, så den fungerer som hyggeligt lys. Jeg drejer på den, og med fingeren følger jeg ækvator. Kuala Lumpur. Malaysia. Der har jeg aldrig været. Spændende sted, tror jeg. Sætter mig ind i min sofa med min IPad, booker flybilletter til Kuala Lumpur. Begynder at surfe rundt på nettet for at finde oplysninger om, hvad man skal se og gøre, når man er i Kuala Lumpur. Hold da op. Der er meget at se og gøre. Jeg får en god jul.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *