Når man som jeg er kommet lidt op i alderen (jeg er 66 år), så er det altså efterhånden ikke det store, man står og mangler i dagligdagen. Og når man så kommer til december og man bliver bedt om en ønskeliste, så melder problemerne sig. For hvad pokker skal jeg ønske mig i julegave? Det er bare ikke let.

De senere år har mine ønsker stort set gået på enten en oplevelsesgave (tur i biografen, teatret, en middag eller lign.) eller også har jeg ønsket mig noget, som kunne bruges, når børn og specielt børnebørnene er på besøg. Men ellers har mine ønsker været ret begrænsede. Jeg mangler jo ikke noget. Efter 66 år har jeg efterhånden fået det jeg ønsker mig – og ellers har jeg købt det selv.

Jeg har fået mig en hobby

Men faktisk har jeg nu fået mig en hobby. Jeg er nemlig begyndt at lægge puslespil. Og det åbner lige pludselig for en del ønsker til jul. Nu er der næsten altid et nyt puslespil, som jeg kan ønske mig. Og derudover er der også en masse tilbehør, som f.eks. puslespilsmåtter og puslespilslim, som jeg kan bruge. Så det er rigtig fint. Og det glæder i hvert fald mine børn rigtig meget, at ønskelisten nu ikke længere bare består af 2-3 ønsker.

Så næste jul bliver lidt anderledes. Det forventer jeg mig i hvert fald. Nu er der i hvert fald mulighed for, at der virkelig er noget under træet, som jeg står og mangler. Det bliver spændende.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *