Lammeskind hjemmesko

De fleste af os har lært, at når vi kommer ind i huset, så tager vi skoene af. Men det er ikke os alle, der har lært, at vi også kan tage hjemmesko på. De er ikke beregnet til, at du går udenfor med dem på fødderne.

De bruges naturligvis til, at du kan holde dine fødder rene – men de bruges også for at beskytte dine fødder imod små slag, som du får, når du skynder dig at rejse dig fra sofaen – og derfor kommer til at ramle foden og tåen ind i sofabordets ben.

Du kender det: Det gør altså ondt. Smerten fortager sig hurtigt. Og heldigvis havde du hjemmeskoene på. Hvis du ikke havde haft det, så kan det godt være at tåen ville hæve og blive blå.

Hold fødderne varme

Her på det sidste er der så en ekstra grund til, at du skal lære at bruge hjemmesko: Du skal kunne holde varmen. Og det er hjemmesko altså gode til. Du ved jo godt, at varm luft stiger til vejrs. Kold luft ligger derfor lavt. Og når vi nu skal spare på varmeregningen, så er sandsynligheden for, at du fryser om fødderne ret stor. Et par gode hjemmesko er derfor alfa og omega for, om du kan holde varmeregningen i skak.

Forskel på hjemmesko til mænd og kvinder

Jo da. Der er forskel på herre hjemmesko og dame ditto. Men ikke meget. Det kan godt være, at et par skindtøfler er mere attraktive som hjemmesko til mænd. Men omvendt vil et par hjemmesko med hæle nok klæde en kvinde bedre end en mand.

De fleste mennesker vælger hjemmesko, som er ret neutrale i designet. De vælger en hjemmesko, som kan bruges af både mænd og kvinder. Forskellene på hjemmesko til mænd og kvinder ligger sådan set kun i de små detaljer. Men dem kan du vælge at ignorere. Det er jo kun derhjemme, at du går i dine hjemmesko.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *