Som husejer kender du måske til problematikken om pladsmangel. Forstået i den forstand, at der med det at være husejer oftest følger et ansvar om også, at holde have. Til at holde hus og have skal der i de fleste tilfælde en del forskellige redskaber og maskiner til. I den forbindelse kan løsningen på pladsmanglen være et redskabsrum.

Rummet kan give dig de opbevaringsmuligheder, som du mangler. Dine tidligere erfaringer med redskabsrum omhandler måske et lille skur, som ses i forlængelse af et hus, hvor der ikke er plads til meget andet end redskaber, maskiner og måske en mindre radio. Det findes der en mere moderne og funktionel løsning på. Det kan være, at du har gået med en drøm om at bygge dit eget redskabsrum. Dog er der sommetider langt fra tanke til handling.

Det findes der nu en løsning på. Dette firma har udviklet et nyskabende koncept, som tager redskabsrummet til en ny og nutidig dimension. På den måde kan du få al den opbevaringsplads, som du har brug for. Både til alle haveredskaber, maskiner og værktøj til huset. Måske får du endda lyst til at udvide din beholdning af redskaber og maskiner og vil derfor i samme omgang få en pænere have og et bedre istandsat hus. Derudover kan det eventuelt fungere som opbevaringsrum til cykler og andre køretøjer når vinteren og minusgraderne rammer. På den måde kan I også spare plads i indkørslen samt i og omkring huset. Ydermere kan redskabsrummet indrettes på en måde så du måske kan foretage mindre reparationer og lignende uden at vælte alt omkring dig.

Det unikke modulsystem, som konceptet bygger på, er udviklet med det formål, at redskabsrummet hele tiden kan udvikles og tilpasses. Tilpasningen af haveskuret er ideel med tanke på vind og vejr. Derudover giver de forskellige vægmoduler dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på redskabsrummet, så det bliver et rum, som du vil nyde at benytte i mange år frem. Det nytænkende bag konceptet er netop opbygningen og indretning, hvor du får mulighed for endda at være medbestemmende omkring hvor døre og eventuelle vinduer skal placeres i redskabsrummet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *