Af og til kan det jo give nogle fordele at være et kendt ansigt hos sine kunder. I min egenskab af at være ejer af byens største pizzeria har jeg valgt i mange tilfælde selv at bringe bestilte pizzaer ud til kunderne – dog kun i de tilfælde, hvor kunden er en virksomhed af en eller anden art, hvor medarbejderne har afgivet en samlet bestilling på pizzaer til frokost.

Det er også tilfældet, når byens fysioterapeutklinik hver fredag skal have bragt pizzaer, så tager jeg mig så vidt muligt selv af jobbet med at levere dem. Og det har gennem årene givet mig nogle fordele, for de gode fysioterapeuter får straks øje på det, hvis jeg lider af en eller anden skavank, som de kan hjælpe mig af med.

Tennisalbue

For nogle år siden pådrog jeg mig en skade i min venstre albue, og en af fysioterapeuterne kiggede på den og gav mig så en behandling af tennisalbue. Han forklarede mig, at mine smerter i albuen formentlig skyldtes en forkert måde at ælte pizzadejen på, og samme dag kom han faktisk på besøg i mit pizzeria for at se, hvordan jeg brugte armene. Han instruerede mig i, hvilke bevægelser jeg skulle undgå, og siden har jeg aldrig haft problemer med mine albuer.

På et senere tidspunkt pådrog jeg mig et hold i ryggen, og det var temmelig synligt for mine omgivelser, for det gjorde ganske enkelt forbandet ondt bare at gå. Så jeg gik en tur op til klinikken og klagede min nød, og de var så rare, at en af fysioterapeuterne tog sig tid til at behandle mig med det samme. Han gav mig en særdeles effektiv behandling af rygsmerter, og for at være på den sikre side, ville han have, at jeg kom igen dagen efter. Det gjorde jeg selvfølgelig og fik endnu en behandling, hvorefter mit problem var helt forsvundet.

Det bedste af det hele var, at jeg ikke kunne få lov at betale noget for de behandlinger, jeg fik. Jeg kunne så ikke lade være med at indføre en mængderabat på mine pizzaer, så jeg på den måde betalte lidt tilbage.

Sidste år, da jeg en fredag bragte pizzaer op på klinikken, spurgte jeg en af fysioterapeuterne, om de også tog sig af behandling af hovedpine, for min kone havde på det tidspunkt lidt af tilbagevendende hovedpiner i flere måneder, uden at vi selv kunne gennemskue, hvad årsagen kunne være.

Nakkesmerter

De bad hende komme på klinikken næste dag, hvor fysioterapeuten undersøgte hende grundigt. Han konstaterede, at hovedpinen efter al sandsynlighed stammede fra de nakkesmerter, som hun også led af, men som hverken hun eller jeg havde tænkt på som årsagen til hovedpinen.

Fysioterapeuten gav hende en række behandlinger med blandt andet strækning af nakken, og det hjalp helt formidabelt, for efter et par uger var det helt slut for hende med hovedpine, ligesom hun ikke længere havde ondt i nakken.

Og igen: Jeg kunne ikke få lov at betale en krone for min kones behandlinger, så jeg synes virkelig, at jeg har fået en god behandling på den klinik: https://vejgaardfys.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *