Det er ikke lige nemt for alle at gå i skole. I en klasse kan der være kæmpe forskel på niveauerne, hvilket derfor i flere tilfælde kan gøre det vanskeligt for lærerne at undervise, da nogle elever kræver mere opmærksomhed end andre.

Derfor findes lektiehjælp, hvilket enkelt nok er en hjælp til lektier, der ofte bliver tilbudt af selve skolen eller sågar en fritidsordning. Typisk er lektiehjælp for alle, og det er endvidere frivilligt om man vil modtage hjælpen – dog er det påtvunget enkelte, hvis de simpelthen ikke kan klare sig igennem skolen uden den ekstra hjælp og støtte.

Om lektiehjælp skulle være frivilligt eller påtvunget var i en lang periode diskuteret i regeringen, og i dag er lektiehjælp en fast del af skoleskemaet, hvilket er blevet besluttet ved lov. Det er både en fordel og en ulempe, men om ikke andet kan lektiehjælp altid bruges til at forbedre alle elever, lige meget om de behøver meget eller blot lidt hjælp. Lektiehjælp gør det derfor nemmere for eleverne, hvis de eksempelvis ikke føler, at de får den nødvendige hjælp i et klasseværelse, hvor det måske i forvejen er en udfordring for læreren at tilgodese alle elever, så de føler sig bedst støttet og bedst udfordret.

Hvis det viser sig, at den lektiehjælp, som skolen tilbyder, ikke rækker, er der heldigvis også andre muligheder for at finde den hjælp, som man har behov for. På hjemmesiden jobbi.dk kan du hyre hjælp til lektierne. Det er ganske let at gå til: Bare tilmeld dig hjemmesiden og kontakt en eller flere af de profiler på siden, som ser ud til at tilbyde lige netop den hjælp, som du søger efter.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *