Isterød Efterskole

– udfold dine vinger og lær, lær og lær…

Måske man skulle prøve en elektronisk cigaret med nikotin

on 09/03/2013

Jeg har længe gået med tanken om og smide mine cigaretter i skraldespanden, men det er bare ikke så let, som folk går og tro det er. Jeg er en af dem der har prøvet snart alt. Jeg har prøvet laserbehandling, hypnose, piller, plaster, nikotin spray og alt muligt andet.
Det eneste jeg ikke har prøvet er rent faktisk en elektronisk cigaret og det har jeg tænk mig, at prøve nu. Jeg har efter et stykke tid fundet en elektronisk cigaret her http://smartsmoke.dk. Den koster ikke alverden og hvis den virkelig er så god som alle skriver og snakker om, så er det da et forsøg hver.

Fordi jeg har valgt, at prøve en elektronisk cigaret kunne godt være fordi jeg bare skal prøve alt, hvad der har med rygestoppræparater at gøre.
Det er bare ikke tilfældet her. Jeg har nemlig aldrig rigtig troet på disse kunstige smøger, men efter jeg prøvede en af mine kammeraters ecigs var jeg mildest talt solgt. Jeg fik både halskrads i halsen og fik mine nikotin behov stillet. Derfor tror jeg faktisk dette vil være en god løsning for mig, at skifte cigaretterne ud med en af disse e-cigs.

Min kammerat hvis elektroniske cigaret med nikotin jeg prøvede, er gået fra 40 cigaretter til 0 cigaretter på under et halvt år. Det syntes jeg er rigtig flot gået. Han bruger endda heller ikke e-væske med nikotin længere.

Derfor glæder jeg mig helt vildt til, at komme igang. Det kan kun gå for langsomt.

Har i prøvet det, eller bruger stadig el smøger så skriv en kommentar omkring det herunder.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *