Isterød Efterskole

– udfold dine vinger og lær, lær og lær…

Mange bruger e-cigaretter for at kvitte smøgerne

on 01/01/2016

Rigtig mange danskere har i dag problemer med deres rygevaner. Det kan være utrolig svært at komme ud af det igen, hvis man først er startet, så derfor søger rigtig mange hjælp hos eksempelvis en rygestopkonsulent. Mange af disse konsulenter foreslår e-cigaretten som middel mod rygevanen. Det er én af de væsentligste grunde til, at de fleste bruger e-cigaretten for at kvitte de almindelige smøger. I dagens Danmark er e-cigaretter blevet det mest populære hjælpemiddel mod rygestop, hvilket der er utallige gode grunde til.

De senere år har e-cigaretten fået sit indtog på det danske marked, og det virker bestemt som om, at denne nye form for rygning er kommet for at blive. Som førnævnt er der super mange fordele og grunde til, at flere og flere kvitter smøgerne og køber en e-cigaret i stedet. Først og fremmest er det grundet det, at det er nemmere at trappe ned mht. rygevanen. Det er ikke nær så usundt at ryge e-cigaretter, da dine luftveje ikke på samme måde bliver påvirket af røgen, ligesom med en helt normal cigaret. Derudover kan du vælge nikotin til din e-juice (kan dog ikke købes i Danmark), så du stadig kan få lidt samme følelse af den normale og vante måde at ryge på. Du kan vælge forskellige mængder af nikotin, så du på den måde kan vælge det, der lige netop passer til dig og dine behov. Hvis du eksempelvis har været vant til at ryge rigtig meget dagligt, så bør du starte med en højere mængde nikotin i din e-juice, og omvendt bør du ikke starte med så stor en mængde, hvis du ikke har været decideret storryger tidligere.

Udover det, at det på mange måder er en gode måde at trappe ned, hvis man vil kvitte smøgerne, så er det også billigere at have en e-cigaret. Du vil ret hurtigt kunne se en forskel på din konto, da en e-cigaret ikke skal udskiftes så ofte. Selvom alt ikke skal handle om penge, så er der alligevel rigtig mange danskere, som ser netop det med prisen som en god fordel og som én af de væsentligste grunde til, at bruge e-cigaretten til at kvitte smøgerne.

På mange måder er det mere spændende og sjovt at ryge e-cigaretter, og det skyldes blandt andet også alle de forskellige e-væsker man efterhånden kan købe. E-væsken hældes i tanken, som er én af de to dele som en e-cigaret består af. Det er det, som e-cigaretten fordamper, som man kaldes e-væske. Man kan få e-væske i alle slags smage, lige fra jordbær til lakrids. Det betyder, at du kan tilføje din e-cigaret lige den smag, som du allerbedst kan lide og dermed også blande de forskellige smage, så du får skabt en unik smag, som netop også kan personliggøre din e-cigaret. Generelt er der mange fordele ved det, at kvitte smøgerne og anskaffe sig en e-cigaret. At rigtige mange konsulenter foreslår det, gør, at flere vælger det, netop fordi, at almindelige danskere stoler meget på konsulenter, som netop er professionelle og kender til det, de arbejder med.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *