Isterød Efterskole

– udfold dine vinger og lær, lær og lær…

En hjemmestrikket e-cigaret guide

on 24/05/2013

Jeg vil prøve og komme med mine erfaringer inden for e cigaretter i denne tekst.

Jeg fik for nogle måneder siden prøvet for første gang en e-cigaret og jeg var mildest talt forbløffet over hvor god den var. Dagen efter jeg prøvede den, gik jeg direkte hjem for og bestille en*.

Det skulle så ikke være så let igen, som jeg troede. Jeg kiggede nettet tyndt for lidt guides eller lignende til køb af e-cigaretter og det var ikke så let. Derfor besluttede jeg mig for og ringe til personen, hvis e cigaret jeg prøvede. Han anbefalede mig e-cigaret butikken Smartsmoke.dk.

Efter følgende googlede jeg selvfølgelig Smartsmoke.dk og fandt nogle ret gode e cigaret anmeldelser på Trustpilot se dem her. Jeg fandt faktisk også en anden i den forbindelse og den anmeldelse brugte jeg faktisk som guideline til valg af min e-cigaret.

I den artikel anbefalede personen nemlig en Ego-t ce4. Jeg tog hans ord for gode og bestilte med det samme et startsæt. Firmaet levede da også op til deres gode omdømme, for pakken dukkede allerede op dagen efter jeg bestilte.

Jeg manglede dog en dansk vejledning og derfor ringede jeg til firmaet. Der var ingen ko på isen der, for personen gav mig en yderst god vejledning og fortalte mig, at der var en dansk vejledning på deres hjemmeside. Jeg sluttede af med og takke for yderst god service og gav dem et lille tip til, og lave en video vejledning. Personen som jeg tror var ejeren, takkede mig mange gange for den gode ide og sendte mig 3 gratis clearomizer som tak.

Det syntes jeg er vanvittig god service, og se lige her hvilket video ejeren sendte til mig dagen efter.

linket til e-cigaret videoen: http://www.youtube.com/watch?v=4zh9FYGCVfw

I stedet for og skrive side op og side ned omkring denne e-cigaret syntes jeg, du skal se videoen og lytte til det ene råd her. Køb denne e-cigaret hvis du er nybegynder, da den er meget nem at komme godt i gang med som nybegynder.

*Jeg har tidligere skrevet en historie om, mit første bekendtskab med en e-cigaret – Læs den her

God fornøjelse med jeres valg af e-cigaretter.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *